Frontmen YU grupe teško povređen u saobraćajnoj nesreći, jugo ga oborio s motora!

Izvor: Press, 17.Avg.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frontmen "YU grupe" teško povređen u saobraćajnoj nesreći, "jugo" ga oborio s motora!

Na Žiku Jelića je, dok je vozio svoj "harli dejvidson", u Novim Banovcima naleteo "jugo", a poznati roker se nalazi van životne opasnosti.
Foto: Printscreen TV
Čuveni roker Žika Jelić, frontmen "YU grupe" teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Novim Banovcima.
Na Jelića je, prema nezvaničnim informacijama, dok je vozio motor " >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << harli dejvidson", oko 17 časova, na uglu Svetosavske i Pinkijeve ulice u Novim Banovcima, naleteo "jugo" kojim je upravljao V.D.
Prema prvim informacijama, vozač "juga" nije ispoštovao pravo prvenstva prolaza koje je Jelić imao, naleteo je na njega i oborio ga motora.
Jelić je zadobio teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti. Odmah posle udesa prebačen je u bolnicu, gde se oporavlja od nesreće.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Oboren sa motora: Frontmen YU grupe s teškim telesnim povredama prebačen u bolnicu

Izvor: Story, 17.Avg.2017

Živorad Žika Jelić, frontmen legendarne “YU grupe”, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Novim Banovcima. Jelić je zadobio teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti. Odmah posle udesa prebačen je u bolnicu, gde se oporavlja od nesreće, saznaje Blic. Prema nezvaničnim informacijama,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.