TUGA! Ovo su mladići koji su nastradali u STRAVIČNOJ NESREĆI kod Vlajkovca! Svi se opraštaju od Marijana i Kristiana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2022, 16:40

TUGA! Ovo su mladići koji su nastradali u STRAVIČNOJ NESREĆI kod Vlajkovca! Svi se opraštaju od Marijana i Kristiana (FOTO)

Iz, za sada, nepoznatih razloga, vozilo marke reno megan, koje se kretalo iz pravca Uljme, izleteo je na početku mosta sa kolovoza, probilo ogradu i završilo u kanalu Dunav - Tisa - Dunav

U noći između nedelje i ponedeljka u saobraćajnoj nesreći kod Vršca poginula su dvojica devetnaestogodišnjaka.

Reč je o mladim fudbalerima Marijanu Mariću i Kristianu Miošku.

. Dvojici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladića u tom automobilu nije bilo spasa.

Od njih su se oprostili klubovi za koje su igrali.

A post shared by Vojvođanski Fudbal (@ftbl.vojvodina)

"Obaveštavamo fudbalsku javnost da su u saobraćajnoj nesreći u noći između nedelje i ponedeljka tragično nastradala dva mlada momka, fudbalera Marijan Marić i Kristian Mioško. Obojica su prošli mlađe kategorije Vršca, Mioško je igrao za Jedinstvo iz Vlajkovca, dok je Marić nastupao u Rumuniji. Nenadoknadiv gubitak za sve... Naše iskreno saučešće porodicama", stoji u objavi Instagram profila "fudbal Vojvodina".

Od Marića se oprostio i rumunski klub Dumbravica za koji je nastupao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO SU MLADIĆI KOJI SU POGINULI KOD VRŠCA Jedan igrao fudbal za "Jedinstvo", drugi nastupao u Rumuniji (FOTO)

Izvor: Blic, 17.Jan.2022

Iz, za sada, nepoznatih razloga, vozilo marke Reno megan, koje se kretalo iz pravca Uljme izleteo je na početku mosta sa kolovoza, probilo ogradu i završilo u kanalu Dunav – Tisa – Dunav.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.