Izvor: Blic, 17.Jan.2022, 17:13

"STRAŠNA TRAGEDIJA, RODITELJI NISU U STANJU DA GOVORE" Meštani sela kod Vršca u kojem su poginula dvojica tinejdžera u šoku: "Komšije su primetile prevrnuto vozilo u kanalu jutros"

Dvojica mladića Marijan Marić (19) i Kristian Mioško (19) nastradali su juče u teškoj saobraćajnoj nesreći na mostu u Vlajkovcu, kada su pod nerazjašnjenim okolnostima sleteli sa puta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"VADILI SMO KOLA VILJUŠKAREM, A ONDA SMO UGLEDALI DVA TELA" Vršački ribočuvar koji je video slupan auto u kanalu DTD otkriva: "Prizor je bio STRAVIČAN"

Izvor: Blic, 17.Jan.2022

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se u ponedeljak rano ujutru, između četiri i pet sati, dogodila na ulazu u selo Vlajkovac, kod Vršca, poginula su dva drugara – Marić Marić (20) i Mioško Kristijan, koji je danas trebalo da proslavi 19. rođendan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.