OSUMNJIČENI ZA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU U KULI IZA REŠETAKA! Vožač automobila bio u ALKOHOLISANOM STANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 14:29

OSUMNJIČENI ZA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU U KULI IZA REŠETAKA! Vožač automobila bio u ALKOHOLISANOM STANJU

Tri osobe su poginule, dok su dve prevezene u Klinički centar u Novom Sadu sa teškim telesnim povredama opasnim po život. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su M. S. (1997) zbog sumnje da je, jutros oko 03,30 časova, na putu između Kule i Ruskog Krstura, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su poginule tri osobe, a još dve su teško povređene.

Osumnjičeni se tereti da je kao vozač putničkog automobila " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reno megan", pod dejstvom alkohola i usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta u odvodni kanal.

Tri osobe su poginule, dok su dve prevezene u Klinički centar u Novom Sadu sa teškim telesnim povredama opasnim po život.

Osumnjičenom M. S. koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio lake telesne povrede, određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Podsećanja radi, prema nezvaničnim saznanjima jedna od poginulih devojčica ima 15 godina.

U automobilu ih je bilo ukupno šestoro. Devojčica i jedan mladić  su prebačeni u KBC Vojvodina i u kritičnom su stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vozač koji je u alkoholisanom stanju uzrokovao smrt tri osobe

Izvor: B92, 05.Jul.2020

U Somboru je uhapšen M. S. (23) osumnjičen da je jutros na putu između Kule i Ruskog Krstura izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su poginule tri osobe...Osumnjičeni se tereti da je kao vozač "renoa megan", pod dejstvom alkohola i usled neprilagođene brzine, oko 3.30 izgubio kontrolu nad vozilom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.