Uhapšen 23-godišnjak, pijan izazvao udes u kom su poginule tri osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jul.2020, 14:14

Uhapšen 23-godišnjak, pijan izazvao udes u kom su poginule tri osobe

Policija je u Somboru uhapsila 23-godišnjeg M.S. zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su jutros na putu između Kule i Ruskog Krstura poginule tri osobe a dve teško povređene.

Po navodima MUP-a, M.S. je osumnjičen da je kao vozač putničkog automobila "reno megan", pod dejstvom alkohola i usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta u odvodni kanal.

On je u udesu lakše povređen dok su tri osobe poginule, a dve prevezene >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Klinički centar u Novom Sadu sa teškim telesnim povredama opasnim po život.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri osobe poginule u udesu, uhapšen osumnjičeni

Izvor: RTS, 05.Jul.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su muškarca zbog sumnje da je oko 3.30 časova, na putu između Kule i Ruskog Krstura, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su poginule tri osobe, a još dve su teško povređene. . Osumnjičeni M. S. se tereti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.