Nesreća na Ibarskoj magistrali: Jedna osoba poginula u sudaru šlepera i automobila!

Izvor: Press, 17.Jul.2013, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na Ibarskoj magistrali: Jedna osoba poginula u sudaru šlepera i automobila!

Kako nezvanično saznajemo, nepoznati muškarac koji je upravljao vozilom marke "pežo 406"  kretao se u pravcu ka Čačku i iz za sada nepoznatih razloga prešao u suprotan smer i direktno udario u kamion crnogorskih tablica.
Kamion koji se kretao u pravcu ka Beogradu sleteo je sa puta.
Kako saznajemo, automobil se kretao velikom brzinom, zbog čega je vozilo potpuno smrskano. Vozač  je preminuo na licu mesta, a na licu mesta intervenisali su vatrogasci, koji su isekli smrskan automobil kako bi izvukli telo.
 

 
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Orlovače

Izvor: RTS, 17.Jul.2013

Jedna osoba je poginula u sudaru automobila i šlepera na Ibarskoj magistrali, kod Orlovače. ..U sudaru u automobila i šlepera na Ibarskoj magistrali nedaleko od Orlovačen poginula je jedna osoba, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Ona je rekla da je do nesreće došlo nešto posle 17...

Nastavak na RTS...

Nesreća kod Orlovače, jedna osoba poginula

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2013, 12:47

Jedna osoba je poginula u sudaru automobila i šlepera na Ibarskoj magistrali, kod Orlovače. ..Foto: Ilustracija..U sudaru u automobila i šlepera na Ibarskoj magistrali nedaleko od Orlovače poginula je jedna osoba, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura... ..Ona je rekla da je do nesreće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.