Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Bijeljine teško povrijeđena jedna osoba

BIJELJINA - Jedna osoba je teško povrijeđena u saobraćanoj nezgodi koja se dogodila sinoć na magistralnom putu Bijeljina-Brčko.

U sudaru tri automobila, u 21.40 sati, teško je povrijeđen vozač „kedija“ I.V., dok je suvozač S.T. zadobio lakše tjelesne povrede, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Iz policije navode da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao i putnički automobil "pasat 6" kojim je upravljao R.K., te automobil "Fiat >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << punto“, u kojem je suvozač Lj.V. takođe zadobio tjelesne povrede.

Zbog sudara, u vremenu od 21.40 do 00.20 sati, na pomenutoj putnoj dionici bila je na snazi potpuna obustava saobraćaja za sva vozila.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.