Skandal sa frontmenom grupe Rammstein koji je uzdrmao javnost!

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2024, 09:30

Skandal sa frontmenom grupe Rammstein koji je uzdrmao javnost!

Prvi od dva planirana koncerta planetarno popularne grupe Rammstein održan je u Beogradu, privukavši ogromno interesovanje. Frontmen benda, Til Lindeman, našao se u centru skandala nakon optužbi za neprimereno ponašanje prema mladim devojkama. Otkrijte više o pozadini ovog događaja i uticaju na javnost.
Prvi od dva planirana koncerta planetarno popularne grupe Rammstein održan je u Beogradu, privukavši ogromno interesovanje. Prethodne večeri, gomile ljudi su se uputile ka Ušću gde je bend nastupao. Čak i oni bez ulaznica su se zabavljali ispred ulaza. Kao i uvek, fanovi su željni saznanja o životima članova benda, posebno o frontmenu, Tilu Lindemanu, koji je bio u centru nekoliko skandala.
Til Lindeman,...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.