Izvor: Blic, 17.Sep.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO VOZITE U HRVATSKU SPREMITE NOVČANIK Od ponoći poskupelo gorivo

Od ponoći je skuplje gorivo u Hrvatskoj - prosečan rezervoar od 50 litara tako sada košta četiri kune više za benzin, pet za dizel i dve za autogas. Nakon napada dronovima na najveća naftna postrojenja u Saudijskoj Arabiji globalne zalihe nafte smanjene su za pet odsto, a cena barela je drastično skočila - na londonskom tržištu za 13, a na američkom čak za 15 odsto.
Pogledaj vesti o: Cena goriva,   London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BENZIN I DIZEL POSKUPLJUJU ZA 5 DINARA: Oni ratuju, a mi plaćamo, srpski potrošači osetiće na svom džepu posledice sukoba na Bliskom istoku!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2019

Gorivo u Srbiji poskupeće u naredne dve nedelje u proseku za pet dinara po litru, i to zbog sukoba Saudijske Arabije i Irana zbog koga je za čak 50 odsto smanjena proizvodnja nafte

Nastavak na Kurir...

"MI SMO SIROMAŠNI, A SIROMAŠNI UVEK PATE" Zbog situacije u Saudijskoj Arabiji i građane BiH očekuje SKUPLJE GORIVO

Izvor: Blic, 18.Sep.2019, 08:38

Cene nafte na svetskoj berzi već su narasle za deset odsto nakon napada dronovima na naftna postrojenja u Saudijskoj Arabiji, a posledice ovih dešavanja u BiH će se tek osetiti, moguće već za sedam dana, upozoravaju analitičari.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.