NISTE NI SLUTILI KAKVE OBLINE IMA: Nišlijka napravila senzaciju, svet priča o njoj, a zbog nedostatka novca NIJE VIŠE URADILA do sada (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 16:15

NISTE NI SLUTILI KAKVE OBLINE IMA: Nišlijka napravila senzaciju, svet priča o njoj, a zbog nedostatka novca NIJE VIŠE URADILA do sada (FOTO)

Čudesna Srpkinja o kojoj danas priča ceo teniski svet.

Srpska teniserka Natalija Stevanović debitovala je na gren slemu na neverovatan način. Posle nešto više od sat vremena igre počistila je sa terena nekada najbolju igračicu sveta Karolinu Pliškovu iz Češke. Srpkinja je senzacija Vimbldona, s obzirom na to da je 225. teniserka sveta i da joj je ovo prvi put da igra u Londonu.

Dvadesetosmogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srpkinja, koja je do glavnog žreba stigla kroz kvalifikacije, plasirala se u drugo kolo i pobedom svoje dosadašnje karijere naterala ceo svet da sada priča i piše o njoj.

Stevanovićeva će se u drugom kolu sastati sa Nemicom Tamarom Korpač, trenutno 122. na WTA listi.

Do ovogodišnjeg Vimbldona iskreno malo je onih koji su znali za Nataliju Stevanović, ali istinski ljubitelji tenisa znaju da je u juniorskim danima ova dama bila u pet najboljih igračica na svetu.

Verovatno bi dostigla ili čak prestigla nivo Jelene Janković i Ane Ivanović, ali je život nije mazio. Više od pet godina borila se sa raznim zdravstvenim problemima, a bilo je trenutaka kada je u nedostatku novca pomišljala da digne ruke od tenisa, ali na sreću to se nije desilo.

A post shared by Natalija Stevanovic (@nadalija)

Ipak od početka karijere pa do danas kada o njoj priča ceo svet, Natalija je imala bezrezervnu podršku porodice i prijatelja koji su verovali u nju i davali joj vetar u leđa da dođe do ovoga gde je sada.

Ako se može zaključiti po slikama koje objavljuje na društvenim mrežama, pored tenisa, Natalijina velika ljubav su i putovanja, pa neretko sa pratiocima deli slike sa različitih destinacija.

A post shared by Natalija Stevanovic (@nadalija)

Iako je navika da sportiste nekako gotovo uvek viđamo u opremi za meč ili trening, Natalija sa pratiocima često deli i slike iz svakodnevnog života, tako da možemo da vidimo i onu njenu stranu van tenisa.

Tako da se na njenom profilu može naći i veliki broj slika na kojima nije u opremi već je u haljinicama, kupaćem... A broj lajkova i komentara jasno govori da njeni pratioci jedna čekaju svaku njenu novu objavu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Ajnara Hihon, devojka Luke Vildoze
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.