”U SRBIJI NIKAD BOLJA ATMOSFERA”: Hrvat OTKRIO  stanje u taboru ”Orlova”!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 21:48

”U SRBIJI NIKAD BOLJA ATMOSFERA”: Hrvat OTKRIO stanje u taboru ”Orlova”!

Veruje saigračima...

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić govorio je za srpske medije nakon utakmice sa Belgijom. ”Vatreni” su remizirali sa Belgijom (0:0) i tako prošla u osminu finala, završivši kao druga, iza Maroka.

- Bili smo dobri, imali smo šanse, posle se uvukla nervoza. Imali su i oni šanse, srećom promašili su - rekao je Vlašić i dodao:

- Svi očekuju da prođemo, ali ovo je bila zeznuta grupa. Maroko i Belgija imaju dobre igrače, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kanada je nezgodna. Hteli smo da budemo prvi, okej je, drugi smo.

Hrvati će u osmini finala najverovatnije igrati protiv Španije, ukoliko tim Luisa Enrikea ostane prvi u grupi E.

- Kad imate ovakav vezni red, imamo dobru zadnju liniju. Cela ekipa je kvalitetna. Vidite, 70. i neki minut, igra se od noge do noge, iskustvo. Vidim po svlačionici, da nije nešto specijalno što smo prošli dalje, to je nešto očekivano. Moramo da nastavimo ovako.

Vlašić igra za Torino, za koji nastupaju Nemanja Radonjić, Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić.

Kaže da se redovno čuje sa njima.

- Imam tri saigrača, Radonjića, Vanju i Lukića. Družimo se u klubu, i van. Čujemo se stalno s njima. Dopisivao sam se sa Radonjićem. Super je atmosfera u ekipi, nikad nije bila bolja atmosfera, ja njima verujem - zaključio je Vlašić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.