TSC ima vrhunsku atmosferu, njima samo pobeda dolazi u obzir!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 19:09

TSC ima ''vrhunsku atmosferu'', njima samo pobeda dolazi u obzir!

Fudbaleri TSC-a spremni su za nastavak Super lige Srbije i utakmicu sa Javorom u kojoj kako su danas rekli idu na pobedu.

TSC će u nedelju od 17.30 na stadionu u Senti dočekati Javor u 27. kolu Super lige Srbije.





"Samo pobeda dolazi u obzir i naš opastanak na četvrom mestu Super lige, koje vodi u evropsko takmičenje", rekao je trener ekipe Zoltan Sabo.

Golman Nenad Filipović je uveren da se TSC dobro spremio za nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvenstva.

"Kod nas je uvek vrhunska atmosfera, prijateljska, porodična. Zaista smo jedva smo čekali da se vratimo i ja verujem da ćemo izvući svoj maksimum, upisati nova tri boda i tako zadržati poziciju na tabeli", kazao je Filipović.

Napadač Đuro Zec je rekao da se TSC neće opustiti i da su svi svesni da će utakmica u nedelju biti teška, pre svega jer je pauza bila duga.



"Mislim da smo se zaista odlično spremili, da smo dobro radili individualnno, a poslednih par nedelja i timski",
rekao je zec, koji je od januara u TSC-u.

TSC četiri kola pre kraja zauzima četvrto mesto sa 50 bodova.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.