Milošević otkrio ko NEĆE igrati u subotu, kako će izgledati startnih 11?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 16:30

Milošević otkrio ko NEĆE igrati u subotu, kako će izgledati startnih 11?

Prinudnoj pauzi konačno je došao kraj, vreme je za nastavak prvenstva.

Trener Partizana Savo Milošević danas je, pored ostalih aktuelnosti o kojima je govorio na pres konferenciji, najavio i meč 27. kola Linglong Superlige protiv Mladosti iz Lučana.

Taj meč na programu je u subotu na stadionu u Humskoj, s početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 17:30h, uz direktan TV prenos na TV Arena Sport 1.

Ovaj duel je praktično uvod u prilično napornih mesec dana za ekipu Partizana, sobzirom da će crno-beli jurišati i na trofej u Kupu, gde ih već u sredu očekuje gostovanje u Surdulici protiv Radnika.

Zbog toga je za očekivati da šef struke crno-belih iz meča u meč pomalo i iznenađuje sa sastavom tima, kako bi zadržao svežinu igrača i smanjio rizik od povreda.





''Jako teško je porediti situaciju od pre dva meseca i sada. Najveći problem koji imamo u stručnom štabu jeste kako će igrači reagovati na takmičarskim utakmicama. Sve ovo što smo do sada radili deluje dosta dobro, radili smo teško i jako, ali utakmice su nešto drugo.







Kakva će biti reakcija videćemo posle dve ili tri utakmice, pre toga je nemoguće znati. Vidite da u Bundesligi ima veliki broj povreda, a pričamo o Nemcima, naciji koja je disciplinovana, fizički besprekornim igračima... Ne znam šta mogu da očekujem. Nadam se da smo uspeli da u dobroj meri zaštitimo igrače tokom priprema", istakao je Milošević.

Kada je u pitanju sastav ekipe za duel sa Lučancima, Milošević je nagovestio da na terenu najverovatnije neće biti Sejdube Sume, koji je propustio i većinu pripremnih mečeva.





''Suma verovatno neće igrati u subotu, inače je plan da igra cela ekipa. Do procene stanja ekipe možemo da dođemo samo kroz utakmice, tako da imamo pet zamena, pa ćemo moći da rotiramo i u toku utakmice više igrača, pa mi je ideja da u prve dve-tri utakmice vidimo u kakvom smo stanju'', objasnio je Milošević i dodao da su juče na treningu radili svi igrači, među njima i Aleksandar Lutovac koji se oporavlja od povrede.

S obzirom na pokazano tokom priprema, Sumu bi mogao da zameni Lazar Pavlović, a uz još par dilema, očekivani sastav Partizana za subotnji meč mogao bi da izgleda ovako:

Stojković - Miletić, S. Pavlović, Vitas (Ostojić), Urošević - Zdjelar, Natho - Marković (F. Stevanović), L. Pavlović, Asano - Sadik (Matić).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Savo: Zvezda "pobegla", nije nam uskraćeno pravo na borbu

Izvor: RTS, 28.Maj.2020

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred nastavak sezone u Superligi i meč sa ekipom Mladosti u 27. kolu, rekao je da je pitanje kako će igrači reagovati na takmičarski ritam posle duge pauze zbog pandemije koronavirusa. Susret je na programu u subotu od 17.30 na stadionu u Humskoj. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.