Ožegović: Velšani igraju polu-ragbi, oni gaze, pljuju VIDEO

Izvor: B92, 01.Avg.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožegović: Velšani igraju polu-ragbi, oni gaze, pljuju VIDEO

Napadač Partizana Ognjen Ožegović bio je strelac jednog od tri gola u pobedi nad Konahs Kijem u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su slavili sa 3:0, a Ožegović je u 70. minutu savladao golmana ekipe iz Velsa posle čega je bilo jasno da će izabranici Save Miloševića slaviti novi trijumf.

Partizan je bio daleko bolji tim u oba meča, pokazala se evidentna razlika u klasi, ali Ožegović kaže da je bilo jako teško igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Konahs Kija, čiji su se igrači često služili nedozvoljenim potezima.

"Znali smo da će biti teška utakmica. Svi su nas favorizovali, ali videli ste da ova ekipa iz Velsa ne igra fudbal. Oni igraju neki polu-ragbi bez lopte, ne možete da vidite kada ste van terena ili na TV-u kako oni udaraju, kako gaze, pljuju, svašta rade bez lopte! Ekipa su koja u 180 minuta nije napravila nijednu fudbalsku akciju", izjavio je posle meča Ožegović.

Partizan je imao šanse u prvom poluvremenu, ali sve je krenulo kako treba tek u drugih 45 minuta kada su postignuta sva tri gola.

"Znali smo da će biti teško. Prvo poluvreme smo se mučili, u drugom smo ih na sreću na vreme otvorili, postigli gol. Kad smo ih otvorili, bilo je za očekivati da će oni krenuti ofanzivnije, uspeli smo potom da postignemo još dva gola. Završili smo utakmicu kako nam odgovara", dodao je napadač crno-belih.

Već u četvrtak, 8. avgusta Partizan u trećem kolu dočekuje ekipu Malatije. Ožegović je optimista.

"Malatija, šta reći... Veliki klub pod znacima navoda! Imaju novca, dosta stranaca, znate kakva je atmosfera u Turskoj, pokušaće domaći teren da iskoriste. Zato naš teren treba da bude naša prednost, da u četvrtak pokažemo zube, da napunimo stadion i ako može u prvoj utakmici rešimo sve oko prolaska dalje", zaključio je Ožegović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.