Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 08:35

Navijači Benfike kamenovali autobus sa igračima, Živković u bolnici zbog stakla u oku

Nagrabusio i Julijan Vajgl, koji je bio i u onom autobusu Borusije kad su eksplodirale bombe

Porto je na startu šampionata izgubio od Famalikaa, navijači Benfike ponadali su se da će lisabonski Orlovi na domaćem terenu – istina bez publike – bez problema slomiti otpor Tondele i preuzeti čelo tabele. Avaj, Tondela je izborila remi bez golova, a huligani nisu mogli da podnesu toliko razočaranje, pa su po povratku ekipe sa stadiona La Luž u trening centar Seišal kamenicama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zasuli autobus sa igračima Benfike. Najgore su prošli Andrija Živković i Julijan Vajgl, koji su preventive radi morali u bolnicu.

Prema izveštajima lokalnih medija Živkoviću su u oči upali delovi stakla koje je kamenje razbilo. Ništa ozbiljno, tvrde u lisabonskom klubu, ali za svaki slučaj bolnica da ne bude posle komplikacija.

Sličan slučaj i sa Vajgloma, njega su doduše komadići stakla zasuli po licu, ne baš u oči. Međutim, Nemac je doživeo pravi šok, verovatno su mu se vratile uspomene na 12. april 2017. kada su pored autobusa sa igračima Borusije na putu za meč sa Monakom u Ligi šampiona eksplodirale tri bombe.

Benfika je posle meča osudila “kriminalni” akt huligana i podvukla da su Živković i Vajgl u bolnicu odvedeni predostrožnosti radi.

Benfika će u potpunosti sarađivati sa nadležnim organima koje poziva da učini najveće napore ne bi li pronašli odgovorne za ovaj kriminalan čin”, navodi se u klupskom saopštenju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.