SKANDAL U LISABONU: Navijači kamenovali Andriju Živkovića, Srbin završio u bolnici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 08:52

SKANDAL U LISABONU: Navijači kamenovali Andriju Živkovića, Srbin završio u bolnici (VIDEO)

Ima još povređenih.

Fudbalski reprezentativac Srbije Andrija Živković žrtva je napada sopstvenih navijača, fanova Benfike. Nezadovoljni izdanjem svojih fudbalera koji su odigrali nerešeno protiv Tondele rezultatom 0:0 fanovi lisabonskog giganta kamenovali su klupski autobus, polomili staklo i povredili dvojicu fudbalera ovog tima.

Nemački vezista, Džulijan Vajgl (24) i Andrija Živković (23) su pogođeni srčom i odvezeni su u najbližu bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi preventivne mere.

El bus del @SLBenfica fue apedreado luego de empate del equipo ante Tondela el día de hoy. Julian Weigl y Andrija Zivkovic, fueron trasladados a un hospital.

📹 cmjornal pic.twitter.com/GKbgv3EKll

— Santiago Puente (@santipuente) June 5, 2020

Živković nije ispunio očekivanja ljudi iz kluba. On je prešao u Benfiku leta 2016. godine, a za ovaj klub je za četiri godine odigrao svega 85 utakmica i postigao četiri pogotka. Partizan nije dobio nikakvo obeštećenje u ovom transferu.

Benfica’s team bus was attacked on their way back to their academy complex after their 0-0 draw earlier today. Julian Weigl and Andrija Zivkovic were reportedly injured and required medical assistance. pic.twitter.com/bLcpAxtDCU

— Marino Peixoto (@marinovpeixoto) June 4, 2020

Već nekoliko meseci se nalazi na izlaznim vratima lisabonskog kluba, a oni su mu jasno stavili do znanja da je slobodan u potražnji nove sredine!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači kamenovali fudbalere Benfike, povrijeđen Andrija Živković

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2020

Fudbaler Benfike, Andrija Živković i njegovi saigrači bili su meta napada navijača Benfike.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nakon strašnog nasrtaja navijača oglasio se i Živković, Srbin izvukao "deblji kraj"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020

Sraman potez "navijača"...Sinoć se dogodio veliki skandal nakon utakmice između Benfike i Tondele kada su navijači domaćeg tima kamenovali autobus svojih fudbalera...Deblji kraj izvukli su Andrija Živković i Julijan Vajgl, a srpski reprezentativac je čini se gore prošao...Sa flasterom preko...

Nastavak na Sportske.net...

Vajgl besan zbog napada na Živkovića i njega!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020

Fudbaler Benfike Julijan Vajgl rekao je danas da je "linija predjena" nakon napada na timski autobus zbog čega su Andrija Živković i on završili u bolnici...Vajgl i srpski fudbaler Andrija Živković primeljeni su u bolnicu iz predostrožnosti, nakon što su njihovi navijači kamenovali klupski autobus...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.