Nakon strašnog nasrtaja navijača oglasio se i Živković, Srbin izvukao deblji kraj! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 12:41

Nakon strašnog nasrtaja navijača oglasio se i Živković, Srbin izvukao "deblji kraj"! (foto)

Sraman potez "navijača".

Sinoć se dogodio veliki skandal nakon utakmice između Benfike i Tondele kada su navijači domaćeg tima kamenovali autobus svojih fudbalera.

Deblji kraj izvukli su Andrija Živković i Julijan Vajgl, a srpski reprezentativac je čini se gore prošao.

Sa flasterom preko oka on je na društvenim mrežama poslao jaku poruku.

"Želimo da vas obavestimo da smo obojica dobro. Na žalost ne možemo da opravdamo ovakvo ponašanje... >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bez obzira na sve uveravamo vas da ćemo nastaviti da se borimo za SL Benfiku i da ćemo da nastavimo da dajemo sve od sebe! Puno hvala na željama za opravak i vašu veliku podršku", napisao je Živković na engleskom i srpskom jeziku.

View this post on Instagram

We would like to inform you that we are both well. Unfortunately, we cannot justify this behavior... Non the less we assure you that we will keep fighting for SL Benfica and will continue to give everything! Many thanks for all recovery wishes and the great support! Želimo da vas obavestimo da smo obojica dobro. Na žalost ne možemo da opravdamo ovakvo ponašanje... Bez obzira na sve uveravamo vas da ćemo nastaviti da se borimo za SL Benfiku i da ćemo da nastavimo da dajemo sve od sebe! Puno hvala na željama za opravak i vašu veliku podršku!

A post shared by Andrija Zivkovic 17 (@zivkovic17) on Jun 5, 2020 at 3:04am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živkoviću povez preko oka: Ne možemo da opravdamo ovakvo ponašanje FOTO

Izvor: B92, 05.Jun.2020

Srpski fudbaler iz Benfike Andrija Živković zadobio je povrede tokom napada na autobus od navijača istog kluba...Navijači Benfike su, nezadovoljni remijem sa Tondelom, kamenovali autobus sa igračima na putu ka klupskom kampu...Živkoviću su tokom prilikom delići stakla, od razbijenog prozora,...

Nastavak na B92...

Živković: Dobro smo, nastavljamo borbu za Benfiku

Izvor: RTS, 05.Jun.2020

Fudbaler Benfike Andrija Živković, koji je povređen kada su huligani kamenovali autobus portugalskog tima, oglasio se na Instagramu uz poruku da za taj incident ne postoji opravdanje. Živković i njegov saigrač Džulijan Vingl lakše su povređeni i bili su prebačeni u bolnicu posle napada. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.