Živković: Dobro smo, nastavljamo borbu za Benfiku

Izvor: RTS, 05.Jun.2020, 14:01

Živković: Dobro smo, nastavljamo borbu za Benfiku

Fudbaler Benfike Andrija Živković, koji je povređen kada su huligani kamenovali autobus portugalskog tima, oglasio se na Instagramu uz poruku da za taj incident ne postoji opravdanje. Živković i njegov saigrač Džulijan Vingl lakše su povređeni i bili su prebačeni u bolnicu posle napada.
Na fotografiji koju je Andrija Živković objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na društvenoj mreži vidi se da srpski fudbaler ima flaster preko desnog oka u kom je završilo parče stakla.

"Želimo da vas obavestimo da smo obojica dobro. Na žalost ne možemo da opravdamo ovakvo ponašanje... Bez obzira na sve uveravamo vas da ćemo nastaviti da se borimo za Benfiku i da ćemo da nastavimo da dajemo sve od sebe. Mnogo hvala na željama za opravak i vašu veliku podršku," napisao je Živković na Instagramu uz fotografiju sa Vinglom.
Do incidenta je došlao u četvrtak uveče kada je grupa navijača napala ekipu Benfike, jer su nezadovoljni što je tim odigrao nerešeno protiv Tondele i što je ispustio prvo mesto, te se izjedančio sa Portom na vrhu tabele.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.