Kamenovan autobus Benfike, povređen fudbaler iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jun.2020, 09:50

Kamenovan autobus Benfike, povređen fudbaler iz Niša

Nakon remija sa Tondelom (0:0) i propuštene prilike da se izdvoji na prvom mestu na tabeli najjače portugalske lige, navijači Benfike kamenovali su autobus gde su bili igrači njihovog kluba, a rođeni Nišlija Andrija Živković je povređen, javljaju portugalski mediji. Srpski reprezentativac je prevezen u bolnicu.

Prema pisanju sajta A Bola, na autobusu su polomljena stakla i tom prilikom su povređeni nemački fudbaler Julijan Vajgl i 23-godišnji osvajač >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Svetskog prvenstva za fudbalere do 20 godina.

Živković, koji ove sezone nema zapaženu minutažu, nije bio ni u protokolu za meč protiv Tondele, ali je bio sa ekipom u klupskom autobusu.

Benfika je preuzela prvu poziciju nakon ovog remija zahvaljujući porazu Porta, ali ove dve ekipe sada imaju isti broj bodova.

Sportska ličnost Niša za 2015. godinu Andrija Živković je rođen u Nišu, a karijeru počeo u Nacionalu iz rodnog grada. Nakon toga je igrao za Partizan, a od 2016. godine član je Benfike.

El bus del @SLBenfica fue apedreado luego de empate del equipo ante Tondela el día de hoy. Julian Weigl y Andrija Zivkovic, fueron trasladados a un hospital.

📹 cmjornal pic.twitter.com/GKbgv3EKll

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.