Veliki skandal, kamenicama na Andriju Živkovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 08:22

Veliki skandal, kamenicama na Andriju Živkovića! (video)

Sramno ponašanje pristalica "orlova".

Benfika je juče propustila prilika da pretekne Porto i zazume čelnu poziciju Primeire nakon što je na domaćem terenu remizirala sa Tondelom.

Navijači nisu mogli da se pomire sa tim, pa su kamenovali autobus sa igračima Benfike.

Kako tvrdi Abola, najgore su prošli Julijan Vajgl i Andrija Živković kojima su delići razbijenog stakla posekli lica.

Napad se desio na putu od stadiona ka trening centru i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pored pratnje policije, a počinioci do sada nisu identifikovani.

Strašne scene prenerazile su portugalsku javnost koja uveliko spekuliše da bi i Vajgl i Živković nakon incidenta mogli da napuste klub.

Oni su odmah krenuli put bolnice.

Reprezentativac Srbije nije bio u protokolu na meču sa Tondelom.

El bus del @SLBenfica fue apedreado luego de empate del equipo ante Tondela el día de hoy. Julian Weigl y Andrija Zivkovic, fueron trasladados a un hospital.

📹 cmjornal pic.twitter.com/GKbgv3EKll

— Santiago Puente (@santipuente) June 5, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Benfike kamenovali autobus sa igračima, Živković u bolnici zbog stakla u oku

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020

Nagrabusio i Julijan Vajgl, koji je bio i u onom autobusu Borusije kad su eksplodirale bombe..Porto je na startu šampionata izgubio od Famalikaa, navijači Benfike ponadali su se da će lisabonski Orlovi na domaćem terenu – istina bez publike – bez problema slomiti otpor Tondele i preuzeti čelo...

Nastavak na MozzartSport.com...

SKANDAL U LISABONU: Navijači kamenovali Andriju Živkovića, Srbin završio u bolnici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020

Ima još povređenih...Fudbalski reprezentativac Srbije Andrija Živković žrtva je napada sopstvenih navijača, fanova Benfike. Nezadovoljni izdanjem svojih fudbalera koji su odigrali nerešeno protiv Tondele rezultatom 0:0 fanovi lisabonskog giganta kamenovali su klupski autobus, polomili staklo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.