NOŽ U LEĐA PRIJATELJU: Holanđanin koji je PREVIDEO Ronaldov gol u Beogradu doneo ŠOKANTNU odluku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 15:41

NOŽ U LEĐA PRIJATELJU: Holanđanin koji je PREVIDEO Ronaldov gol u Beogradu doneo ŠOKANTNU odluku!

Iznenada.

Holandski sudija Deni Makeli, glavni delilac pravde u meču Srbije i Portugalije (2:2), koji nije priznao gol Kristijana Ronalda u poslednjim sekundama, odlučio je da otera svog pomoćnika.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

Prvi asistenst Makelija sa stadiona "Rajko Mitić", Mario Diks neće više suditi u tandemu sa Danijem, pošto mu je ovaj uručio otkaz.

Tačnije, Makeli mu je saopštio da ubuduće neće sarađivati sa njim, što znači i da Mario Diks neće moći da sudi na predstojećem Evropskom prvenstvu, pa će umesto njega Danijev drugi asistent ubuduće biti Jan de Vris.

- Godinama radim sa Mariom i razumećete da je ovo bila teška odluka zbog koje ke neću dalje komentarisati -preneli su holandski mediji izjavu Makelija, dok su citirali i samog Diksa.

- Veliko, veliko razočaranje za mene, baš pred Evropsko prvenstvo. Makeli mi je rekao da želi da nastavi sa drugim pomoćnikom, jer je izgubljeno poverenje u našoj saradnji - istakao je Mario Diks.

Podsetimo, tandem Makeli-Diks je zajedno sudio i prošlogodišnje finale Lige Evrope, pa i polufinale Klupskog svetskog prvenstva koje je održano ove godine.

- Zaista sam se nadao većoj podršci, razumevanju i poverenju posle uspešne saradnje svih ovih godina - nije krio razočaranje Diks.

I pored toga, Dani Makeli mu je okrenuo leđa. Ovaj epilog se očekivao još posle beogradskog meča, kada se Holanđanin izvinio Kristijanu Ronaldu i celom portugalskom timu, kako bi svu krivicu svalio na Diksa.

Podsetimo, vođa Portugalaca je zbog sudijskog previda toliko pobesneo da je bacio kapitensku traku i izašao sa terena. Njegov simbol vođe reprezentacije je pronašao vatrogasac Đorđe Vukićević i odmah je predao na aukciju, kako bi prikupio pomoć za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića. Traku je na licitaciji kupila kompanija Mozzart za 7.500.000 dinara.

Makeli će naredni međunarodni meč suditi u četvrtak na "El Madrigalu", u Španiji, gde će Viljareal dočekati zagrebački Dinamo u revanšu četvrtfinala Lige Evrope. Prvi susret na Maksimiru pripao je Žutoj podmornici rezultatom 1:0, golom Žerara Morena u poslednjim sekundama prvog poluvremena sa "bele tačke".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.