Đurovski: Svi znaju kako je Partizan osvojio titulu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurovski: Svi znaju kako je Partizan osvojio titulu

Trener fudbalera Crvene zvezde Boško Ðurovski čestitao je iz kurtoazije Partizanu titulu šampiona Srbije i poručio da svi znaju kako su do nje došli.

- Čestitao sam im iz kurtoazije i formalnosti, ali svi znaju kako su oni došli do titule - rekao je Ðurovski za klupski sajt.

Upravo će Crvena zvezda i Partizan za kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sezone igrati za trofej nacionalnog kupa u subotu na stadionu u Humskoj.

- Zadovoljan sam kako ekipa napreduje i igra u poslednjim mečevima. U tri prvenstvana duela imamo gol razliku 11:1. Pritom je velika većina tih golova postignuta posle uigranih akcija. Imamo raznovrsnost u igri. Golove protiv Javora smo postizali posle prekida koji su usledili posle dobrih akcija. Ipak, protiv Radničkog se videlo da igramo dobro, da je tečna igra i svaki gol je pao posle lepe akcije.

On je obrazložio da je meč protiv Radničkog propustio Gelor Kanga jer je prekršio klupsku disciplinu, ali da će biti u sastavu protiv Partizana.

- Zvezda je kolektiv iznad svih. Ipak, to je za nama i situacija je rešena. Računam na Kangu za predstojeće finale Kupa - zaključio je Ðurovski.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurovski: Kanga igra, zna se kako je Partizan šampion

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2017

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski pružio je svetao primer čestitajući Partizanu osvojenu titulu. Ipak, dan kasnije, objasnio je da je u pitanju bila samo kurtoazija... - Čestitao sam im iz kurtoazije i formalnosti, ali svi znaju kako su oni došli do titule - rekao je Đurovski...Osvrnuo se...

Nastavak na N1 televizija...

Predsednik Partizana pecnuo Zvezdu: Možda čekaju subotu da nam čestitaju duplu krunu!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 00:23

Ne smiruju se strasti posle završetka šampionata Srbije u fudbalu, gde je titulu osvojio Partizan. Zvezda nije čestitala rivalu već FSS-u, a predsednik Partizana Milorad Vučelić je pecnuo čelnike večitog rivala...- Niko iz uprave Crvene zvezde nije nam zvanično čestitao, jeste trener Boško...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.