Izvor: Blic, 23.Maj.2024, 18:37

"Očekujem pobedu opozicije u Beogradu" Dobrica Veselinović za "Blic" TV: "Imamo hiljade prekaljenih kontrolora da izborni dan prođe bez neregularnosti"

Kandidat za gradonačelnika u ime koalicije "Biramo Beograd", Dobrica Veselinović iz stranke "Zeleno-levog" fronta gostujući kod voditeljke i novinarke Ivane Mastilović Jasnić u emisiji "Jasno! Kao dan" na "Blic" TV izjavio je da kampanja traje neprestano, a ne samo pred izbore, te da ona nikada neće stati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veselinović (ZLF): Našoj koaliciji je jasno šta su gorući problemi Beograda

Izvor: Danas, 24.Maj.2024, 10:32

Kandidat za gradonačelnika koalicije šest opozicionih stranaka "Biramo Beograd" Dobrica Veselinović rekao je da toj koaliciji, kao građanima Beograda, jasno šta su gorući problemi, jer za razliku od male vrhuške Srpske napredne stranke žive obične živote i znaju šta ih muči godinama, koji...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.