Jednokratna pomoć maturantima u Vlasotincu za proslavu male i velike mature

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2024, 18:38

Jednokratna pomoć maturantima u Vlasotincu za proslavu "male" i "velike" mature

Đaci koji završavaju osnovne i srednje škole u Vlasotincu, kao i oni koji završavaju četvrti razred osnovne, dobiće jednokratnu novčanu pomoć od vlasotinačke Opštine iz koje napominju da time žele da im pomognu u troškovima drugarske i maturske večeri.
Kako saopštavaju iz Opštine, maturanti koji završavaju četvrti razred osnovne škole dobiće po 3.000 dinara, oni koji završavaju osmi razred po 3.500, a učenici završnih godina srednje škole po 4.000 dinara.
Ova pomoć važi i za učenike koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Vlasotince, a pohađaju srednje škole u drugim opštinama ili gradovima, kao i za one učenike koji dolaze iz drugih opština i gradova, a pohađaju srednje škole...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.