Mali: Nad Srbijom učinjen zločin - našem narodu zalepljena etiketa koju ne zaslužuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 18:52

Mali: Nad Srbijom učinjen zločin - našem narodu zalepljena etiketa koju ne zaslužuje

Nad Srbijom je danas učinjen zločin, našem narodu je zalepljena etiketa koju ne zaslužuje i to je uradio moderan svet kome su usta puna demokratije i razvoja, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali.
"Dvadeseti vek će u istoriji čovečanstva ostati ubeležen kao vek užasnih ratova, koji je završen sa za nas posebno bolnim devedesetim godinama. U 21. veku, umesto da su ratovi prošlost, mi živimo neke nove, prave, ali i diplomatske. Zato ne uspevamo da zalečimo bolne rane sa kojima svet nastavlja da se poigrava. Otvaranje tih rana je nekome bilo politički potrebno i to je najveće licemerje međunarodnog javnog prava u modernoj istoriji!", objavio je Mali na instagramu.
Kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.