Izvor: Danas, 23.Maj.2024, 18:40

Oglasio se Dodik nakon usvajanja Rezolcuije UN o genocidu u Srebrenici: Rekao je da li će se RS otcepiti (VIDEO)

Predsednik entiteta Bosne i Hercegovine Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nakon što je u Generalnoj skupštini UN usvojen nacrt rezolucije o Srebrenici da nisu uspeli da imaju ni natpolovičnu većinu, što, kako kaže, govori da je ovo propala rezolucija, prenosi RTRS.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Nisu imali ni natpolovičnu većinu, ovo je propala rezolucija

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2024

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nakon što je u Generalnoj skupštini UN usvojen nacrt rezolucije o Srebrenici da nisu uspjeli da imaju ni natpolovičnu većinu, što, kako kaže, govori da je ovo propala rezolucija

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dodik: Rezolucija o Srebrenici propala, nisu uspeli da obezbede ni natpolovičnu većinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2024

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da je Rezolucija o genocidu o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) propala, jer nacrt rezolucije o Srebrenici nije uspeo da dobije ni natpolovičnu većinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.