Jutros preminuo dečak kojeg je udario auto dok je vozio bicikl

Izvor: juGmedia, 09.Jul.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutros preminuo dečak kojeg je udario auto dok je vozio bicikl

Dečak L.S. iz niškog naselja 9. maj preminuo je jutros u Kliničkom centru u Nišu, od posledica povreda koje zadobio 25. juna kada ga je, dok je vozio bicikl udario automobil „reno laguna“.

U Kliničkom centru u Nišu izjavili su za Jugmediu da je dečak primljen bez svesti, sa teškim povredama glave, trupa, ruku i nogu.

 „L.S. je operisan i bio je na aparatima za održavanje sve vreme. Naši lekari su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je dečak preminuo jutros u 5,45 sati na Klinici za anestiziju. Umro je ne dolazeći svesti“, rekli su u KC Niš.

Nesrećni dečak je 25. juna sa još jednim drugom vozio bicikli, a nastradao je pokušavajući da iz jedne od sporednih ulica predje glavnu ulicu u naselju 9. maj.

Nesreća se dogodila nedaleko od škole „Desanka Maksimović“, a prema rečima očevidaca, dečaci su velikom brzinom vozili bicikle i vozač „lagune“ nije mogao nikako da izbegne L.S.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Preminuo dečak kog je udario auto

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2018

U Kliničkom centru u Nišu danas je preminuo dečak od posledica povreda koje je zadobio pre dve nedelje kada ga je, dok je vozio bicikl, udario automobil, javio je Blic...- Dečak (15) je zadobio teške povrede glave, trupa, ruku i nogu zbog čega je urađena operacija. Bio je na aparatima za održavanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

U KC Niš preminuo petnaestogodišnji dečak, nakon udesa u Novom selu krajem juna meseca

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Jul.2018

U Kliničkom centru Niš jutros oko 6 sati, primenuo dečak star15 godina, nakon zadobijenih teških povreda, kada je na njega krajem juna meseca, dok je vozio bicikl, naleteo automobil u Novom selu kraj Niša...Nesreća se dogodila 25. juna, kad je na dečaka naleteo "reno megan" beogradskih tablica,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.