Izvor: eKlinika.rs, 29.Apr.2024, 17:02

10 prirodnih trikova protiv nadimanja i drugih digestivnih problema u menopauzi

Hormonske promene koje počinju tokom perimenopauze mogu izazvati poteškoće sa varenjem kod nekih žena, pre svega nadimanje, mučninu, nelagodu, nervozu… Ovi simptomi se u menopauzi mogu pogoršati i otežati i tako nepodnošljivo stanje nekim damama.
Nadimanje i drugi problemi sa varenjem mogu se lakše podneti Međutim, ako nema potrebe da se uzima hormonska terapija što će se ustanoviti redovnim kontrolama kod ginekologa i endokrinologa, mogu se preduzeti neki koraci koji se tiču prvenstveno promene životnih navika. To će pomoći da se sa ovim izazovima nosite što lakše, a u pitanju su prirodne metode i nešto što uz malo truda i discipline može da izvede svaka žena. Evo nekoliko predloga da „putovanje“ kroz...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.