Preminuo dečak biciklista

J. ĆOSIN

09. 07. 2018. u 15:53

Posle saobraćajne nesreće u kojoj je povređen petnaestogodišnji L. S. iz Niša. Pod auto “reno megan” podleteo 25. juna i 13 dana se nije budio iz kome

Преминуо дечак бициклиста

Foto Ilustracija: V. Danilov

PETNAESTOGODIŠNjI L. S., koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u naselju 9. maj u Nišu, preminuo je u ponedeljak ujutru u Kliničkom centru (na slici) u ovom gradu. On je fatalne ozlede zadobio kada ga je udario automobil dok je vozio bicikl.

L. S. je 25. juna podleteo pod auto “reno megan” kojim je upravljao 25-godišnji Nišlija. Sa teškim povredama glave, ruku i nogu prevezen je u Klinički centar gde je odmah operisan. Međutim, ni nakon 13 dana nije se probudio iz kome, te je u ponedeljak nešto pre šest sati ujutru preminuo.

- Osoblje Klinike za anesteziju učinilo je sve da spase život dečaka. On je bio na aparatima za održavanje života od prijema u ustanovu, ali nažalost podlegao je povredama na odeljenju intenzivne nege Klinike za anesteziju - rekli su u KC Niš.

Uzroci udesa još nisu zvanično poznati, a prema rečima očevidaca, L. S. je sa drugom vozio bicikl. Prvi dečak je prešao kolovoz, a L. S. je krenuo za njim, ali nije primetio automobil koji se iz pravca Niša kretao ka Merošini.

- Nakon udara ga je vozač “renoa” nosio na haubi dvadesetak metara pre nego što ga je odbacio. Njegovo telo našli su pedesetak metara udaljeno od mesta događaja. Najgore je što je usled udarca zadobio teške povrede glave koje su i dovele do njegove smrti - rekao je N. P. iz ovog niškog naselja.


NIJE PRVI PUT

NIJE prvi put da se ovde dešavaju ovakve nesreće, jer naselje preseca magistralni put za Prokuplje. Izgubili smo divnog komšiju, zaista je bio dete za primer - rekao je N. P., komšija pokojnog dečaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije