Komšije besne na Daru: Seljančuro s Dedinja, nauči se kulturi!

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije besne na Daru: Seljančuro s Dedinja, nauči se kulturi!

Dara Bubamara morala je da plati zbog nepoštovanja komšija i zajedničkog životnog prostora.
Dara iako poseduje stan na Dedinju, kuću u Novom Sadu, automobil marke “porše karera” i po sopstvenom priznjanu mnogo para, ne ume da se nauči da đubre ne izbacuje kroz prozor, piše Alo.
Komšije su se ujedinile kako bi stale na put Darinom bahatom ponašanju. Pokupili su  sve otpatke i naređali joj na haubu i šoferšajbnu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Na taj način, nadaju se oni, naučiće lekciju.
“Veoma se bahato ponaša. Prvo, parkira se nasred ulice, Drugo, večito smeće baca kroz prozor automobila po ulici. Parkira se i onda baci hranu, maramicei i sve što ima u kolima. Bez pardona to ostavi nama ispred kapije. Komšiluku je njenog ponašanja, pa smo se dosetili da to isto đubre bacimo njoj na automobil. Neka vidi kako to izgleda”, rekao je jedan od Darinih komšija.
Izvor: Alo
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.