Polaganje vozačkog ispita u svim auto-školama u ovom delu Srbije OBUSTAVLJENO: Evo šta se dešava

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2017, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polaganje vozačkog ispita u svim auto-školama u ovom delu Srbije OBUSTAVLJENO: Evo šta se dešava

Stigao dopis iz MUP

Polaganje završnog vozačkog ispita u svim auto-školama na području Topličkog okruga je obustavljeno zbog neadekvatnih saobraćajnih uslova u opštini na čijoj se teritoriji ovaj posao obavlja za sve četiri pripadajuće lokalne samouprave.

Muškarac o devojkama koje vole da popiju: Gde vi živite, to je trend u zadnjih 20 godina!

Dopis iz MUP >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tome je stigao još početkom oktobra, a vlasnici auto-škola negodiju zbog činjenice da je oko 400 kandidata koji su poslednji završili obuku ostavljeno na cedilu...

- Dopis je stigao posle niza upozorenja, odnosno produžetaka roka koji je Ministarstvo postavilo Prokupčanima, da saobraćajnu signalizaciju u gradu usklade sa Zakonom iz 2012. Iako smo mi svoje obaveze ispunili, zatajila je lokalna samouprava - objašnjava vlasnik auto-škole "Tomo" iz Kuršumlije Zoran Simić, prenoseći da ima kolega koje zagovaraju i štrajk kao jedan od načina za rešavanje problema.

Iz opštine u Prokuplju, međutim, poručuju da će u najskorije vreme obezbediti uslove za polaganje vozačkog ispita.

- U okviru rebalansa budžeta smo predvideli sredstva za uređenja svetlosne signalizacije - kaže zamenik predsednika opštine Miroljub Paunović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.