Izvor: Blic, 13.Jul.2023, 22:41

"PRVI ŠAMAR DOBILA SAM PRED SVADBU" Dijanu je prvi muž godinama maltretirao, a drugi je PREVARIO KAD SE SMRTNO RAZBOLELA: Danas je sagradila kuću, položila vozački i gaji dvoje dece

Dijana Popović iz Doboja prvog supruga upoznala još kao srednjoškolka. Dan pred venčanje pao je prvi šamar, a onda i vređanja i proganjanja. Taman kad je mislila da se spasila nasilnika i upoznala čoveka svog života, Dijana je obolela od leukemije. Dok se borila za život, njen muž našao je drugu ženu, a Dijana je ostala bolesna, sama i sa dvoje dece. Danas je ova hrabra žena izgradila kuću, položila vozački ispit, kupila sebi auto i uživa sa svojim dečacima.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.