UŽAS U MAJDANPEKU: Automobil proklizao, pa se prevrtao nekoliko puta i zaustavio na krovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 19:43

UŽAS U MAJDANPEKU: Automobil proklizao, pa se prevrtao nekoliko puta i zaustavio na krovu

Očevici kažu da su na ovu nesreću najviše uticali loši vremenski uslovi.

Na delu regonalnog puta Majdapek – Beograd tokom jučerašnjeg dana dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je zbog neprilagođene vožnje uslovima puta, došlo do prevrtanja automobila marke ,"pežo 206" kojim je upravljao S.M. iz Majdanpeka.

U vozilu su bile tri osobe, a automobil se prevrtao po putu. Kako saznajemo, većih posledica nema.

- Sva je sreća da niko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije povređen koliko su se puta prevrtali, a bilo ih je troje u kolima. Žena se malo izgruvala, jer su se kola zaustavila na krovu. Morali su da izađu koroz gepek. Sreća da su izvukli žive glave jer je tu bio potok - kaže za medij očevidac saobraćajne nezgode u blizini Majdanpeka koji je prošao ovom deonicom neposrdno nakon udesa.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.