DAN SEĆANJA I TUGE! 3. maja 2023. jedan dečak je ugasio 10 života u OŠ Vladislav Ribnikar, ZAŠTO? TO JE BIO MOJ RAZRED

Izvor: Kurir, 02.Maj.2024, 21:13

DAN SEĆANJA I TUGE! 3. maja 2023. jedan dečak je ugasio 10 života u OŠ "Vladislav Ribnikar", ZAŠTO? "TO JE BIO MOJ RAZRED"

Učenik VII/2 je pre godinu dana počinio najgori zločin u istoriji Srbije kada je u 8.40 sati ušao u školu, ubio čuvara na ulazu, pa tri devojčice u hodniku, a onda je upao na čas istorije i počeo da puca u svoje drugare iz razreda

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

GODINU DANA OD NAJSTRAVIČNIJEG ZLOČINA U SRBIJI: Rekonstrukcija masovna pucnjave koja je odnela deset života u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2024, 07:39

Maloletni dečak (13) 3. maja je naoružan došao u svoju osnovnu školu u kojoj je na licu mesta ubio osmoro dece i čuvara škole, dok je 13 dana kasnije preminula još jedna devočica

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.