Izvor: Sportal.rs, 02.Maj.2024, 21:01

Zvezda je ponovo šampion Srbije! Olajinka i Šerif overili 35. titulu prvaka, sedma u nizu se slavi na Marakani

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola pre kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je pobedio TSC iz Bačke Topole 2:1 (0:0) i stekao nedostižnih 14 bodova, dovoljnih za 35. titulu u klupskoj istoriji.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOJEVIĆ POSLE TITULE: Živimo za ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2024

Fudbaler Crvene zvezde odbranili su naslov šampiona Srbije, izabranici Vladana Milojevića su savladali TSC rezultatom 2:1 u 33. kolu Superlige Srbije i na taj način došli do nedostižnih 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan. Ovo je 35. titula za Zvezdu, sedma uzastopna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zvezda se osamila kao rekorder ispred Partizana i ušla u Top20 na planeti

Izvor: Sportal.rs, 02.Maj.2024

Crvena zvezda je četiri kola pre kraja Superlige osigurala titulu šampiona Srbije, ukupno 35. u klupskoj istoriji, a sedmu u nizu. Tim rezultatom nadmašila onaj niz Partizana od 2007. do 2013. godine i osamila se kao rekorder u granicama naše zemlje.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.