PU Sremska Mitrovica: Uhapšena dva vozača zbog alkohola i droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 13:34

PU Sremska Mitrovica: Uhapšena dva vozača zbog alkohola i droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su prilikom kontrole saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod uticajem alkohola i četvoricu pod dejstvom opojnih droga.
Kako se navodi u saopštenju PU Sremska Mitrovica, policija iz ovog grada je u zaustavila tridesetpetogodišnjaka koji je upravljao neregistrovanim "fijatom" bez izdate vozačke dozvole i pod uticajem alkohola.
Vozač i suvozač u "fijatu" su, zbog ranije izvršenih krivičnih dela, sprovedeni na izdržavanje zatvorskih kazni u Novi Sad i Sremsku Mitrovicu.
Takođe, na području Sremske Mitrovice, zaustavljen je pedesetčetvorogodišnji vozač "pasata"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tutinac bez vozačke i pod dejstvom droge mopedom udario u “mercedes”

Izvor: SandzakPress.net, 17.Maj.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zadržali su dvadesetjednogodišnjaka iz Tutina koji je vozeći nerigistrovan moped, bez položenog vozačkog ispita i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci izazvao saobraćajnu nezgodu. On je na raskrsnici u Tutinu udario u „mercedes“ kojim...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.