Izvor: eKlinika.rs, 17.Maj.2024, 13:27

Besplatni pregledi u UKCS – EKG, ultrazvuk, krvna slika

Besplatni pregledi biće organizovani u nedelju, 19. maja u Univerzitetskom kliničkom centru Srbije (UKCS) u Beogradu. Pregledi su deo organizovane akcije preventivnih pregleda u 160 zdravstvenih ustanova u Srbiji.
Zainteresovani građani moći će da dođu na besplante preglede od 8 do 17 časova, u novoj zgradi Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, severni ulaz, ( iz ulice Koste Todorovića) na  „nultom“ nivou, do koga se dolazi pokretnim stepenicama.
Besplatni pregledi ultrazvuka abdomena, srca Lekari će raditi ultrazvuk abdomena, kardiološke preglede – EKG i merenje arterijskog krvnog pritiska. Pacijenti će moći da urade i laboratorijsku analizu krvne slike, da izmere nivo šećera u krvi. Pregledi...

Nastavak na eKlinika.rs...






Povezane vesti

Besplatni preventivni pregledi u nedelju u Kliničkom centru: Evo šta sve možete da uradite BEZ ZAKAZIVANJA I KNJIŽICE

Izvor: Blic, 17.Maj.2024

U Univerzitetskom kliničkom centru Srbije (UKCS) u nedelju, 19. maja 2024.godine, svi građani, čak i oni bez zdravstvenog osiguranja, moći će da urade besplatne preventivne preglede, u sklopu organizovane akcije preventivnih pregleda u 160 zdravstvenih ustanova u Srbiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.