Automobil sleteo sa puta kod Prve Kutine u blizini Niša

Izvor: JužneVesti.com, 11.Nov.2023, 14:52

Automobil sleteo sa puta kod Prve Kutine u blizini Niša

Automobil “pežo” niških registracija sleteo je sa kolovoza u reku u ataru sela Prva Kutina u blizini Niša, rekli su iz policije i dodaju da je osoba ženskog pola, koja je upravljala vozilom prevezena u niški Klinički centar.

foto: JV / Ljubica Jocić Prijavu da je došlo do saobraćajne nezgode, iz policije kažu da su dobili u 9:25, a od tada je na toj deonici putu, do 13:30 saobraćaj bio obustavljen.

Iz Hitne pomoći ističu da je povređena žena prevezena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do grudne hirurgije u niškom Kliničkom centru, gde će nakon pregleda biti utvrđen stepen eventualnih povreda. foto: JV / Ljubica Jocić

Iz niške policije ističu da će tačan razlog zbog kojeg je došlo do sletanja vozila sa puta biti utvrđen naknadno i dodaju da je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

UŽAS U MAJDANPEKU: Automobil proklizao, pa se prevrtao nekoliko puta i zaustavio na krovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023

Očevici kažu da su na ovu nesreću najviše uticali loši vremenski uslovi...Na delu regonalnog puta Majdapek – Beograd tokom jučerašnjeg dana dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je zbog neprilagođene vožnje uslovima puta, došlo do prevrtanja automobila marke ,"pežo 206" kojim je upravljao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.