Preživeo je tri atentata, ostao bez obe ruke, a danas je ubijen na Trošarini

Izvor: BKTV News, 20.Okt.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživeo je tri atentata, ostao bez obe ruke, a danas je ubijen na Trošarini

Napadači sa skutera mu došli glave

Ivan Ćirić (38) iz naselja "Braća Jerković" ubijen je danas u pucnjavi na Voždovcu, kada su nepoznati napadači sa skutera u Ulici Save Maškovića kod broja 3 zapucali na "pežo 206".

U automobilu, koji je izrešetan se, osim Ćirića nalazio i muškarac I.M. (31), koji je u pucnjavi ranjen, i po dolasku ekipe Hitne pomoći je prebačen u Urgentni centar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Ćirić ubijen je na mestu pucnjave, i njegovo telo će posle uviđaja biti prebačeno na obdukciju.

Ubijeni Ćirić poznat je po tri prethodna atentata koja je preživeo, a poslednji je izveden u februaru ove godine kada je u naselju "Braće Jerković" na sred ulice eksplodirala bomba postavljena pod njegov "sitroen C4". U trenutku eksplozije, Ćirić se tada nalazio za volanom automobila, a iz buktinje su ga izvukli prolaznici. Imao je teške povrede ruku, koje su mu delom amputirane, nekoliko puta je operisan ali je, po izlasku iz bolnice odbio saradnju sa policajcima koji su vodili istragu njegovog slučaja. Beogradski mediji, Ćirića su tada dovodili u vezu sa narko-poslovima, navodeći to kao mogućnost pokušaja njegovog ubistva. Ćirićeve sestra je međutim te tvrdnje demantovala, navodeći da on nije diler i da zajedno vode prodavnicu. Inače, Ćirićevo ubistvo je i pre toga pokušano dva puta. Prvi put 2004., kada je je teško ranjen, a 2013., je eksplodirao njegov automobil. Ubijen je iz četvrtog pokušaja. Prolaznici tvrde da su na Ćirićev "pežo" pucali maskirani napadači, koji su zatim pobegli. Pretpostavlja se da je muškarac koji je ranjen u pucnjavi bio angažovan kao Ćirićev vozač.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

PUCNjAVA NA VOŽDOVCU: Likvidirana dva muškarca

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2017

Na Voždovcu u ulici Save Maškovića 3-5 došlo je danas do pucnjave u kojoj su ubijeni Ivan Ćirić (38) i Ivan Milić (31) Na Voždovcu u ulici Save Maškovića 3-5 došlo je danas do pucnjave u kojoj su ubijeni Ivan Ćirić (38) i Ivan Milić (31).Napadači su sa motora u pokretu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.