POSLE POVREDE PANTIĆA Partizan je ekspresno reagovao i doveo IZUZETNOG VEZISTU, a ovo je njegova supruga Jelena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 20:40

POSLE POVREDE PANTIĆA Partizan je ekspresno reagovao i doveo IZUZETNOG VEZISTU, a ovo je njegova supruga Jelena (FOTO)

Po drugi put zadužio je opremu u voljenom klubu ...

Posle povrede kolena Danila Pantića u Partizanu su ekspresno reagovali i u Humsku se vratio Marko Jevtović. On je u voljeni klub stigao kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa katarskim Al Ahlijem, a konkurencija u timu biće mu još jedan stari-novi igrač, Ljubomir Fejsa i Saša Zdjelar.

Jevtoviću je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan vrlo dobro poznata sredina pošto je u Humskoj proveo tri godine i za to vreme osvojio je jednu titulu prvaka Srbije i tri trofeja u kup, sa akcentom na duplu krunu u sezoni 2016/2017, u mandatu trenera Marka Nikolića.

Pored toga što su crno-beli dobili značajno pojačanje u timu, dobili su i veliko pojačanje na tribinama s obzirom na to da sa Markom u Beograd stiže i njegova dugogodišnja izabranica, supruga Jelena.

Svoju ljubav Marko i Jelena su pre četiri godine krunisali brakom, a kao najjači dokaz emocija koje ih spajaju stigao je naslednik.

Nema sumnje da će kao i u dosadašnjoj karijeri, podrška supruge dati Jevtoviću dodatan motiv za borbu za bodove i titulu koja crno-bele očekuje na proleće.

A post shared by Zene fudbalera (@zene_fudbalera)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.