PARTIZAN ČEKA Odluka o kazni, pa prodaja ulaznica za LE

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN ČEKA Odluka o kazni, pa prodaja ulaznica za LE

Dok je Crvena zvezda objavila cene ulaznica za mečeve Lige šampiona, Partizan još čeka… Crno-beli će ulaznice za grupnu fazu Lige Evropa da puste u prodaju tek pošto Komisije za žalbe Evropske fudbalske unije (UEFA) donese odluku.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 4,60 na igru 0-2 u meču Bosna i Hercegovina – Lihtenštajn.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizan bi, po kazni UEFA, prvi meč u Ligi Evropa protiv AZ Alkmara trebalo da igra pred praznim tribinama, ali su crno-beli uložili žalbu i sada čekaju odluku.
Tim iz Humske će igrati u Grupi L Lige Evropa protiv Mančester junajteda, Astane i AZ Alkmara.
Prvo kolo je na programu 19. septembra i tada će u Humskoj gostovati AZ Alkmar. Partizan potom u trećem kolu dočekuje Junajted, a u poslednjem Astanu.

The post PARTIZAN ČEKA Odluka o kazni, pa prodaja ulaznica za LE appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona,   Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pred kaznom posle meča sa Jang Bojsom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2019

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) pokrenula je postupak protiv Crvene zvezde zbog ispada navijača u revanšu protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona...Kako se navodi na sajtu UEFA, Zvezda je optužena, jer su gledaoci na stadionu "Rajko Mitić" palili baklje, ubacivali tvrde...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.