KK Partizan u humanitarnoj akciji za Narodne kuhinje na Kosmetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2020, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan u humanitarnoj akciji za Narodne kuhinje na Kosmetu

Košarkaški klub Partizan podržao je humanitarnu akciju organizacije "Svi za Kosmet" iz Beograda, u kojoj su prikupljena sredstava za nabavku polovne mašine "viljuškar" za olakšani rad Narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji.

"Mašina "viljuškar" bila je preko potrebna Narodnim kuhinjama kako bi se olakšao transport robe, lakši tovar, što bi u mnogo čemu ubrzao i unapredio rad kuhinja.

Humanitarna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizacija "Svi za Kosmet" uvek upoznata sa potrebama kuhinja i godinama velikodušno izlazi u susret i pomaže u skladu sa svojim mogućnostima, tako je bilo i ovoga puta. Obradovala nas je vest da se ovoj akciji priključio KK Partizan, što nam je dalo dodatnu motivaciju i podstrek da nastavimo još posvećenije sa radom", navodi se u saopštenju Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.