Prodao ćerku za 3.000 evra i opel!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodao ćerku za 3.000 evra i "opel"!

Protiv Z. M. (54) iz mesta Čitluk kod Kruševca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je u julu ove godine sugrađanki V. S. prodao svoju maloletnu ćerku za 3.000 evra i automobil "opel suza"!

Kako piše beogradski "Alo!", ovu nesvakadišnju trgovinu ugovorili su otac devojčice i majka mladića, koja je želela da je uda za svog sina.

- Oni su napravili ugovor da se njegova ćerka uda, a Z. M. je dao saglasnost pod uslovom da mu mladoženjina porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za ćerku plati 3.000 evra, i to na rate od 200 evra mesečno! Dogovorili su se da mu za ćerku daju i svoj auto "opel suza", kao i da mu još poklone neke vredne stvari - rekao je sagovornik llista "Alo!" blizak istrazi.

Međutim, za ovu nesvakidašnju prodaju se čulo, pa je policija nedavno banula na vrata Z. M. Njegove komšije kažu da nemaju pojma o prodaji devojčice.

- Sa njim i njegovom porodicom smo samo na "zdravo". I bolje je tako. Jutros smo videli kako je u naselje došla interventna. Da li zbog njega ili nekog drugog, ne znam. Oni zimi borave u selu, a leti nekuda odlaze. Ni sam bog ne zna koliko ih ima. Znam da jedan od njih ima devetoro dece - rekli su za beogradski dnevnik meštani Čitluka.

Protiv Z. M. je podneta krivična prijava u redovnom postupku i on će se braniti sa slobode. Za krivično delo trgovine ljudima u cilju eksploatacije rada, prinudnog braka, uspostavljanja ropskog ili njemu sličnog odnosa prema maloletnom licu zaprećena je kazna od najmanje pet godina zatvora, objašnjava za "Alo!" advokat Dragomir Mrdalj. On dodaje da je maksimalna zaprećena kazna za ovo delo 12 godina robije.
Pogledaj vesti o: Opel,   Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.