NOVI UŽAS TRESE KRUŠEVAC: Prodao maloletnu ćerku za 3.000 evra i auto?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI UŽAS TRESE KRUŠEVAC: Prodao maloletnu ćerku za 3.000 evra i auto?!

Ovu nesvakidašnju trgovinu ugovorili su otac devojčice i majka mladića, koja je želela da je uda za svog sina

Protiv Z.M. (54) iz mesta Čitluk kod Kruševca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je u julu ove godine sugrađanki V.S. prodao svoju maloletnu ćerku za 3.000 evra i automobil „opel suza“.

Kako se nezvanično saznaje, ovu nesvakidašnju trgovinu ugovorili su otac devojčice i majka mladića, koja je želela da je uda za svog sina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Oni su napravili ugovor da se njegova ćerka uda, a Z.M. je dao suglasnost pod uslovom da mu mladoženjina porodica za ćerku da 3.000 evra, i to na rate od 200 evra mesečno! Dogovorili su se da mu za ćerku daju i svoj auto „opel suza“, kao i da mu još poklone neke vredne stvari – kaže sagovornik.

Ipak, za ovo se čulo pa je policija nedavno banula na vrata osumnjičenom.

Njegove komšije kažu da nemaju pojma o prodaji devojčice.

- Sa njim i njegovom porodicom smo samo na „zdravo“. I bolje je tako. Jutros smo videli kako je u naselje došla interventna. Da li zbog njega ili nekog drugog, ne znam. Oni zimi borave u selu, a leti nekuda odlaze. Ni sam bog ne zna koliko ih ima. Znam da jedan od njih ima devetoro dece – kaže komšija.

Protiv Z.M. je podneta privična prijava u redovnom postupku i on će se braniti sa slobode.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Opel

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJGORI OTAC NA SVETU? Prodao maloletnu ćerku za 3.000 evra i to na 15 rata

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 01:42

Krivična prijava podneta je protiv Z.M. (54) zbog sumnje da je u julu ove godine svojoj sugrađanki V.S. u mestu Čitluk kod Kruševca prodao maloletnu ćerku po ceni od 3.000 evra i automobila marke "opel suza"...Razlog za ovu prodaju je dogovor muškarca i žene koji su na ovaj način žele da u bračnu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.