NAJGORI OTAC NA SVETU? Prodao maloletnu ćerku za 3.000 evra i to na 15 rata

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJGORI OTAC NA SVETU? Prodao maloletnu ćerku za 3.000 evra i to na 15 rata

Krivična prijava podneta je protiv Z.M. (54) zbog sumnje da je u julu ove godine svojoj sugrađanki V.S. u mestu Čitluk kod Kruševca prodao maloletnu ćerku po ceni od 3.000 evra i automobila marke "opel suza".

Razlog za ovu prodaju je dogovor muškarca i žene koji su na ovaj način žele da u bračnu zajednicu spoje svoju decu.

- Oni su napravili ugovor da se njegova ćerka uda, a Z.M. je dao saglasnost pod uslovom da mu mladoženjina porodica za ćerku isplati 3.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << evra, i to na rate od 200 evra mesečno! Dogovorili su se da dobije i automobil, kao i da mu još poklone neke vrednosti - kaže dobro obavešteni sagovornik za Alo.

Ubrzo se priča o ovom slučaju proširila krajem, u koji je došla interventna jedinica.

Komšije tvrde da u kući osumnjičenog stanuje devetoro dece. Z.M. će se braniti sa slobode.

Inače, za delo trgovine ljudima u cilju eksploatacije rada, prinudnog braka, uspostavljanja ropskog ili sličnog odnosa predviđa se kazna zatvora od najmanje pet godina, dok maksimalna iznosi 12 godina.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Opel,   Kruševac

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Čitluk: Otac prodao ćerku za 3.000 evra i auto?!

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016

Protiv muškarca (54) iz mesta Čitluk kod Kruševca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je u julu ove godine sugrađanki V. S. prodao svoju maloletnu ćerku za 3.000 evra i automobil "opel suza."..Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock.."Alo" piše da su ovu nesvakadišnju trgovinu ugovorili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.