Nisam DOJILA MRTVO DETE! Nakon porađaja Dušica je videla žuti mercedes, a onda je doktor rekao BEBA JE UMRLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam DOJILA MRTVO DETE!" Nakon porađaja Dušica je videla žuti mercedes, a onda je doktor rekao "BEBA JE UMRLA"

Dušica Lazić iz Kruševca gledala je kako joj kradu bebu iz porodilišta u ovom gradu 23. aprila pre 32 godine. 

Kako je ispričala, ne sluteći šta će se desiti ujutru, sa prozora porodilišta ugledala je žuti mercedes nemačkih tablica u koji je doktorka  u 1.30 tokom noći, unela bebu i stavila na zadnje sedište.

- Žena je ušla u auto, a doktorka joj je zavijenu bebu stavila u korpu a potom su se rukovale. Doktorka se potom okrenula ka čoveku koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio proćelav i imao je brkove, s kojim se izljubila, a on joj je rekao: "Ovo vam nikada nećemo moći da vam zaboravimo!" Ujutru kada mi nisu donelu moju bebu, sestra mi je rekla da će doći doktor da me obavesti šta je s mojom bebom- rekla je Dušica.

Ona kaže da je ubrzo došao i doktor i obavestio je da joj je dete preminulo.

Kada je Dušica rekla da mu ne veruje, doktor je počeo da je šamara, a potom su je vezali za krevet.

- Doktor mi je rekao da mi je dete umrlo u 20 i 40 prošle večeri. Rekla sam mu da to nije moje dete jer je moje dete bilo na podoju u 9 sinoć i da nisam dojila mrtvo dete, a on mi je doslovce odgovorio: Otkud ti znaš čije si dete dojila? - kaže Dušica.

Dušica dodaje kako su je posle ovog nemilog događaja uspavali.

- Vezali su mi i ruke i noge za krevet, a onda su mi u venu dali neku injekciju da spavam, a onda su pozvali moje da me hitno izvedu iz bolnice - zaključuje Dušica.

MILION I PO SRBA SE ZARAZI SVAKE GODINE: Zašto grip može da bude VEOMA OPASAN ako se ne leči pravilno (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DUŠICA IZ KRUŠEVCA TVRDI DA SU JOJ UKRALI BEBU! Gledala je kako unose njeno novorođenče u ŽUTI MERCEDES! Kada je pitala doktora gde joj je dete, on je POČEO DA JE ŠAMARA

Izvor: RTV Pink, 10.Okt.2019

- Dušica Lazić iz Kruševca gledala je kako joj kradu bebu iz porodilišta u ovom gradu 23. aprila pre 32 godine - otkriva ekskluzivno Radiša Pavlović, predsednik Vladine komisije za nestale bebe.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.