Izvor: S media, 24.Apr.2013, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenite se: Ako on uspe besplatno da dobije Lambordžinija, onda se na ovaj način može dobiti sve

Ali šta se dešava kada nešto želite više od bilo čega na svetu, a za to ni u ludilu nemate pare?

Onda pitate nepoznate ljude na internetu da vam pomognu, ali... morate biti ljubazni. Na ovaj način je jedan mladić zatražio novac za omiljenog četvoročkaša - Lamborghini Gallardo. Poruka koju je napisao izgleda ovako:

"Imam 20 godina, živim u Njujorku i radim za nevladinu organizaciju. Studirao sam na odličnom univerzitetu i ovo je samo privremeni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << posao kojim plaćam račune, dok ne nađem neki bolji. Oduvek sam želeo Lamborghini, a Gallardo je moj automobil iz snova. Naravno, ne mogu sebi da ga priuštim, tako da sam napravio ovaj sajt da vidim da li bi mi potpuni stranci pomogli da ostvarim taj san."

Ukoliko vas zanima kako tačno izgleda njegov sajt i šta na njemu piše kliknite na ovaj link.

Nadajmo se da će mu zamisao uspeti, jer bi na taj način onda svi mi mogli da tražimo novac za ono što volimo.

Izvor: S media foto: Printscreen helpmegetalambo.com
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.