UTORAK Lajčak spreman za osmi sastanak o dinaru, Priština i Beograd nisu

Izvor: Danas, 21.Maj.2024, 17:13

UTORAK Lajčak spreman za osmi sastanak o dinaru, Priština i Beograd nisu

Beograd ne ulaže napore da krizu na Kosovu zbog zabrane korišćenja dinara reši, već je produžava, a Kosovo čini sve da oteža proces rešavanja ovog problema i eventualno kupi dodatno vreme dok se ne uđe u procese koji će i zvanično stopirati dijalog, kažu sagovonici Danasa posle akcije policije Kosova i pripadnika Poreske uprave Kosova u ponedeljak kada je, posle upada, zatvoreno pet filijala Poštanske štedionice i Uprava za Trezora na severu Kosova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šta kažu građani Severne Mitrovice o zatvaranju srpske banke?

Izvor: VOA, 21.Maj.2024

Dan pošto je kosovska policija zatvorila objekte Banke poštanske štedionice i Uprave trezora na severu, građani Severne Mitrovice različito reaguju. Mnogi su zabrinuti zbog nedostatka pristupa bankarskim uslugama, koje su koristili za isplate plata, penzija, socijalne pomoćiiz budžeta Srbije.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.