TO SU LOPURDE! Lukas opleo po ROMSKIM SVADBAMA: Pravi od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 22:20

"TO SU LOPURDE!" Lukas opleo po ROMSKIM SVADBAMA: Pravi od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale

"Ovi kite, trpaju, stavljaju nam pare na čelo, u košulje i u brushaltere pevačicama, da bi posle njima vratili pare..."

Aca Lukas jedini je pevač sa estrade koji nikada nema problem da otvoreno govori o svim temama, čak i kada one nisu povoljne po njega. Tako je bilo i ovaj put. Dok se drugi pevači hvale time da su pevali na luksuznoj svadbi u Rimu i dobro zaradili, on priča suprotno. Pare, kako je rekao, jesu dobili, ali ne na dostojanstven način.

- Mislite na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << romsku svadbu? Gde to ozbiljno, to su gluposti. Neću to da radim više nikad. To su bre budale! To su lopurde koje organizuju svadbu, neki Romi koji imaju love. I onda oni vrte te pare među sobom i ovi momci, par muzičara, koji organizuju svadbe po celom svetu. To sam tek sad provalio o čemu se radi. Nešto se preganjaju, prebijaju, pevači pevaju. Neko dobije gažu, ja i Ceca smo dobro plaćeni. Velike pare smo dobili, ne bih ni došao ovako. Ovi kite, trpaju, stavljaju nam pare na čelo, u košulje i u brushaltere pevačicama, da bi posle njima vratili pare. - rekao je Aca, pa dodao:

Lepo kaže majica 😎 @f___famous #AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Oct 8, 2020 at 8:09am PDT

- Ja ne dozvoljavam da meni iko lepi na čelo novčanice, pa da mi posle traži da mu vraćam. Pravi od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale i da mu ja posle vraćam. Tako da ta veselja su takve budalaštine, gluposti, i neću više da učestvujem u tome. U stvari hoću, ali moraće da mi donesu jedno sto hiljada unapred i da sedim na bini, pevam pola sata i da idem kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.