BEOGRADSKA OBILAZNICA: Završetka izgradnji petlji Orlovača i Petlovo brdo u maju 2014!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRADSKA OBILAZNICA: Završetka izgradnji petlji Orlovača i Petlovo brdo u maju 2014!

BEOGRAD - Javno preduzeće Putevi Srbije najavilo je danas da će, u sastavu beogradske obilaznice, izgraditi petlju Petlovo brdo i završiti petlju Orlovača u predviđenom roku, odnosno do maja iduće godine.

Ugovor je potpisan 23. jula sa Štrabagom iz Austrije, koji je dostavio najpovoljniju ponudu od pet miliona evra, a radovi će se finansirati iz zajma Evropske investicione banke.

Rok za okončanje radova je devet meseci, sa garantnim rokom od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dve godine, saopštili su Putevi Srbije.

Petlja Petlovo brdo biće izgrađena na ukrštanju Ibarske magistrale i Kružnog puta, a na delu petlje Orlovača biće izgrađena desna traka autoputa.U toku su pripremne aktivnosti za početak radova.

U Putevima Srbije ističu da se projekat izgradnje petlje Petlovo brdo, odnosno rekonstrukcija postojeće petlje, u potpunosti izvodi saglasno važećoj planskoj i projektnoj dokumentaciji, kao i uz saglasnost nadležnih institucija, tako da su neosnovani napadi na to javno preduzeće od strane Udruženja građana naselja Petlovo brdo.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.